About Me

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera | mdruzai - { https://mdruzai.blogspot.com } merupakan blog peribadi kami dan diciptakan pada tahun 2018 .Blog berkonsepkan gaya penulisan bebas tanpa terikat dengan mana - mana pihak serta akan mematuhi standard / garis panduan polisi kandungan blog yang ditetapkan oleh pihak BLOGGER / BLOGSPOT berplatform GOOGLE PRODUCTS .

Blog mdruzai - { https://mdruzai.blogspot.com } menceritakan ,memaparkan dan juga mengongsikan artikel yang berkaitan dengan keagamaan / pengetahuan semasa / info semasa / resepi - resepi / tips / petua / lirik lagu dan juga tutorial untuk blogger - blogspot .Justeru itu ,semua artikel yang di kongsi tidak terikat secara umum atau am dan boleh dikembangkan mengikut kesesuaian yang tertentu oleh kami .

Kami sekadar penulis blog sambilan / separuh masa sahaja kerana terhad dengan komitmen terhadap keluarga ,kerjaya tetap dan juga kehidupan sosial .Bagaimanapun penulisan blog tetap kami teruskan kerana ini merupakan minat serta hobi utama kami .Sehubungan dengan itu ,jika kami mempunyai artikel yang berkaitan dalam penulisan blog ,ianya akan diselenggara atur supaya tidak bercelaru sebelum dikongsikan kepada umum .

' Insya Allah ' kami akan tetap kekalkan tema blog ( niche ) seperti yang sedia ada sekarang meskipun tarikan pembaca - pembaca masa kini tertumpu kepada blog yang bertema isu - isu politik semasa atau sebagainya ( newsjacking ) .

Dengan sukacita dimaklumkan ,semua artikel yang kami kongsikan dalam blog ini ,hanya sekadar picisan mentaliti ilham kami dalam penulisan blog dan tiada kaitan dengan mana - mana pihak .Jika mana - mana artikel yang di kongsi / terbit dari sumber - sumber lain ,akan dikreditkan kepada pemilik artikel tersebut sebagai menghargai setiap artikel yang di kongsi umum .

Untuk Pengetahuan :

Semua maklumat - maklumat artikel dalam laman blog ini di kongsi / terbit dengan niat serta tujuan yang baik .Jika ada mana - mana artikel yang tidak tepat atau terpesong maksud sama ada secara sedar atau tidak disedari oleh kami ,jutaan kemaafan kami mohon dari semua pihak yang membaca blog ini , " kami hanyalah insan biasa yang tidak terlepas dari melakukan kesilapan ".

Sila Ambil Perhatian Juga :

Untuk mengekalkan keselesaan kepada semua pembaca - pembaca ketika melayari blog mdruzai - { https://mdruzai.blogspot.com } secara umum ,kami tidak akan memaut link - link aktif  - hidden aktif links - secara tersembunyi dalam mana - mana link blog ini ,terutama sekali pop - up window atau sebagainya yang bertujuan untuk meningkatkan jumlah klik dalam sebarang bentuk iklan atau apa saja .

Jika ada mana - mana link aktif  atau tidak aktif yang terlepas pandang atas kecuaian tanpa disengajakan kami mohon kepada semua SILA adukan kepada kami melalui halaman Contact  Us atau pautan akuan media sosial .

"INSYA ALLAH" Jika kelapangan waktu serta masa mengizinkan kami akan terus mengongsikan  artikel - artkel yang terkini buat semua pembaca - pembaca blog mdruzai { https://mdruzai.blogspot.com } .Terima Kasih dan Salam Silaturrahim .